CanOn Tour op de Toermalijn

"'Verslag: Mylène en Jesce'"

CanOn Tour 03

© foto Toermalijn

Groep 8 en hopelijk ook anderen van de klas vonden het een hele leuke voorstelling. Wij vonden het heel goed aan elkaar gebonden. Het was niet van het één op het ander, zoals zoals ik al zei: het was heel goed aan elkaar gebonden. Het was leuk met al die liedjes en leuke danspasjes erbij. Er werd heel veel gelachen en dat is een goed teken, in ieder geval bij groep 8.

De speelsters zelf vonden het ook heel leuk om te doen. Ze hadden tot nu toe alleen maar geoefend en vonden de eerste keer ook best wel heel spannend. Toen ze aan het oefenen waren met de regisseur waren ze bang dat ze iets verkeerds zeiden of deden, maar het is nu in het echt goed gegaan! Toen wij kwamen vertellen hoe we het vonden zeiden ze de hele tijd of er ook nog tips waren, dus ze waren wel heel zenuwachtig.

Wij vonden het heel erg leuk, maar alleen toen we gingen oefenen in de klas met de liedjes leek het ons kinderachtig maar toen zij het zongen was het heel erg leuk. Dat kwam vooral doordat ze er allemaal pasjes door heen deden en dat was heel grappig!

Bedankt!

 

"'Verslag: Anneloes en Lynn'"

CanOnTour01

© foto Toermalijn

"'Wat vonden wij (groep 8) ervan?'"

Wij vonden het grappig en erg leuk!! Eerst dachten een paar dat het kinderachtig zou zijn, maar later in het toneelstuk was het toch wel erg leuk!! En eigenlijk iedereen vond het leuk. Omdat er ook leuke, grappige liedjes in zaten.

 

"'Wat vonden de speelsters ervan?'"

Wij vonden het erg leuk om voor publiek op te treden. Want als je voor de regisseur speelt, krijg je geen reactie van anderen. En we hadden niet verwacht dat jullie zulke reacties zouden geven en dat is dan wel weer leuk.

 

CanOn Tour02

© foto Toermalijn

www.toermalijn.net

naar boven
© 2009 design by ECDsign