Publieksreactie LVOZ

"Afgelopen vrijdag heb ik het toneelstuk ‘Land van over zee’ gezien in de Kloosterhof in Hoogerheide. Ik vond het heel erg mooi, heel goed gespeeld, het decor vond ik heel bijzonder. Het was muisstil in de zaal. Na afloop hebben we de dames die speelden gelukkig nog kunnen zeggen dat we zo genoten hebben."

 

"Gisteren heb ik de première bijgewoond van “Land van over zee”. De combinatie van toneelspel, muziek en beelden op de achtergrond leverde een schitterende voorstelling op, die van begin tot eind boeide. Je kon een speld horen vallen en dat zegt wel iets. Bedankt voor deze prachtige productie!"

 

"We hebben met vrienden genoten van de - wat ons betreft vlekkeloze - try.out van Land van over zee: creatief en multimediaal van hoge kwaliteit , twee actrices die vol overgave de tekst tot leven brachten en de zaal tot grote ontroering . Zelden zo' n oorverdovende stilte gehoord na de laatste woorden."

 

"Reactie uit het publiek van een gezellig volle schouwburg Middelburg gisteravond: "Vol emotie en met mascarastrepen op mijn wangen de zaal uitwandelen gebeurt niet vaak. Land van over Zee verraste en pakte me."

 

PZC29november2014

 

"Gisteravond zijn we naar het M-Lab geweest voor DE voorstelling. We (onze Zeeuwse festivalvrienden en wij zelf) zijn nog diep onder de indruk van Land van over zee. Vanaf het eerste moment werd ik er in meegezogen. Prachtig gespeeld, idem functionele speelvloer. En wat een prachtig vervolgverhaal op Mooie Anna. Indrukwekkend. Marjolein Bierens krijgt ook de complimenten voor de teksten."

 

"Wat een mooie voorstelling. Zoals jullie al zeiden je wordt direct in het verhaal gezogen. Het laat je niet meer los. Het was een bijzonder mooi geheel, muziek, beelden en tekst. Bedankt voor de tip."

 

"De voorstelling  hebben wij ( man en ik) gezien in Diemen op 12 december 2014.

De voorstelling heeft mij  zeer geraakt, zo mooi gespeeld door beide actrices, het verhaal,  decor, muziek, kortom alles was in overeenstemming en prachtig! Ik had nog graag met mijn zussen en dochter terug gekomen, helaas was dat niet meer mogelijk, misschien gaan jullie dit stuk nog eens herhalen. Ik houd mij aanbevolen."

naar boven
© 2009 design by ECDsign