You Tube Het Geheim van de Smaakmaker

Een impressie van de muziektheater- voorstelling 'Het Geheim van de Smaakmaker'. Een voorstelling voor groep 3 t/m 8, te zien op school of in het theater!

Deze artistieke en educatieve voorstelling is gemaakt in samenwerking met programma Smaaklessen (universiteit van Wageningen). Het is absoluut de moeite waard om te bekijken als onafhankelijke voorstelling en is daarnaast uitermate geschikt als kick-off of afsluiting van periode waarin gezondheid of voeding centraal staat.

De voorstelling wordt gespeeld door twee spelers; een actrice en een muzikant (klassiek slagwerk). Hun biografiën zijn te zien op de website van Muziektheater Zoem. De kinderen maken tijdens deze voorstelling kennis met o.a. het prachtige klassieke slagwerkinstrument de Vibrafoon en muziek op potten en pannen. Als rode draad klinkt door de voorstelling de stem van Sipke Jan Bousema in de gedaante van de mysterieuze "Smaakmaker".

 

Aansluitend aan de voorstelling worden de kinderen in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan de spelers en een kijkje in deze wonderlijke keuken te nemen. De voorstelling is ook te boeken met aansluitend een workshop gegeven door de spelers of lesmateriaal waarmee de juf of meester zelf met de kinderen aan de slag kan.

 

Na het zien van deze voorstelling willen kinderen niets liever dan naar de keuken rennen om zich daar te ontpoppen tot kleine masterchefs of er naar hartelust muziek maken op potten, pannen en glaswerk. (Dus wees gewaarschuwd, het zien van deze voorstelling kan ernstige gevolgen hebben voor het welzijn van uw keuken!)

 

Voor boekingen: www.muziektheaterzoem.nl

naar boven
© 2009 design by ECDsign